Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.6 av 5 stjärnor på Trustpilot

PRIMA FÄRDIG ligusterHÄCK

Ligusterhäcken är en av de mest populära bland våra häckväxter. Liguster kännetecknas av dess tätighet och förmåga att trivas i olika jordtyper och klimatförhållanden. Här kan du utforska vårt sortiment av färdiga ligusterhäckar, som är odlade med omsorg och expertis

Ligusterhäck

Mer än bara en färdighäck

När du köper en färdig ligusterhäck från oss får du inte bara grönt och naturligt privatliv i din trädgård. Du får även ett estetiskt element till din trädgård som tillför skönhet och glädje till dina utomhusmiljöer. Vi erbjuder olika ligusterhäckar som tillgodoser olika preferenser. Ditt val av ligustersort beror på dina önskemål om ligusterhäcken.

PRIMA FÄRDIG HÄCK®

PRIMA FÄRDIG HÄCK® är vår fullvuxna ligusterhäck av högsta kvalitet, vilket gör det möjligt att hoppa över 5 års väntetid. PRIMA FÄRDIG HÄCK® är noga utvalt i vår kvalitetskontroll på fältet, där endast ligusterhäckarna med mest fyllighet och volym märks som PRIMA FÄRDIG HÄCK®. Du får alltså en ligusterhäck som redan från leveransdagen har den täthet som kännetecknar PRIMA FÄRDIG HÄCK®.

HERKULES HÄCK®

HERKULES HÄCK® är vår "nästan fullvuxna" ligusterhäck och är ett alternativ till PRIMA FÄRDIG HÄCK. Här får du en ligusterhäck som fortfarande utvecklas och ännu inte har uppnått samma fyllighet och täthet som PRIMA FÄRDIG HÄCK®, men som kommer att uppnå samma kvalitet inom ca 2 år. Vår HERKULES HÄCK® är därför ett billigare alternativ till PRIMA FÄRDIG HÄCK® för dig som inte behöver en tät och fyllig ligusterhäck omgående.

Oavsett vilken sort du väljer garanterar vår växtgaranti att din häck trivs och uppnår den kvalitet som är vårt kännetecken.

HERKULES HÄCK vs. PRIMA FÄRDIG HÄCK

Liguster färdighäck på väg till dig

Att beställa en färdig ligusterhäck hos oss är en enkel och snabb process. Du behöver bara välja en ligusterhäck från vårt sortiment, bestämma leveransdatumet och gräva ett planteringsdike på 40 cm i bredd och 30 cm i djup. Då är du redan 90% i mål.

vaelg-din-haek 01

01 Välj ligusterhäck

Vi har gjort det enkelt för dig att få en färdig ligusterhäck. Välj den som passar dina önskemål.

Levering af PRIMA FÆRDIG HÆK 02

02 Leverans

Ligusterhäcken levereras till dig. Du väljer själv datum för leverans när du beställer. Leveranstiden är 6–9 arbetsdagar.

Hækplanter ikon 03

03 Plantera

Att plantera ligusterhäcken är enkelt. Läs vår guide, och på 1-2-3 finns en bra färdighäck.