Tel. +46 105-835 001

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.6 av 5 stjärnor på Trustpilot

PRIMA FÄRDIG lagerHÄGG

Lagerhägg, även känd som Prunus laurocerasus. Denna frodiga och vackra häcktyp är populär av många skäl, och dess användbarhet sträcker sig från små trädgårdar till stora parker. När du utforskar vårt stora sortiment av lagerhägg-färdighäck, öppnar sig en värld av möjligheter för att tillföra skönhet, struktur och avskildhet till din utomhusmiljö.

Lagerhäck

Mer än bara en färdig häck

Frodig häck med många möjligheter

Lagerhägg, även känd som Prunus laurocerasus, är ett mycket populärt val bland svenska trädgårdsägare. Den frodiga och vackra häcktypen är en favorit av många anledningar, och dess användbarhet sträcker sig från små trädgårdar till stora parker. När du utforskar vårt stora sortiment av lagerhägg-färdighäck, öppnar sig en värld av möjligheter för att tillföra skönhet, struktur och integritet till ditt utomhusutrymme. Lagerhäggen passar bäst att växa fritt, och inte att formas, här skulle en häck med mindre blad vara att föredra som t.ex. liguster eller bok. Lagerhägg från PRIMA FÄRDIG HÄCK levereras också med fördelen att plantorna redan har vuxit till en betydande höjd och fyllighet, vilket sparar dig den långa väntetiden som är förknippad med att etablera en häck från grunden. Detta gör det enkelt och bekvämt att uppnå det önskade utseendet och funktionaliteten i din trädgård med minimal ansträngning.

Grön året runt

En av de mest tilltalande egenskaperna hos lagerhägg är dess förmåga att behålla sin gröna prakt året runt. Även under de kallaste vintermånaderna förblir dess lövverk frodigt och grönt, vilket ger en ständig känsla av liv och färg i trädgården. Detta gör det till ett idealiskt val för dem som vill upprätthålla en attraktiv utomhusmiljö, även när andra växter går i dvala.

Detta bör du vara uppmärksam på

Även om vi känner till den vackra och gröna häcken med de välkända mörka bären, är det inte alla som är medvetna om att häckens bär också är giftiga. Lagerhägg-bär är i sig ofarliga; förgiftning uppstår endast om kärnan krossas och tuggs. Det är således inget att vara rädd för, men det är ändå något du bör vara uppmärksam på om du har små barn eller nyfikna djur i hushållet. Vill du veta mer om vad det kräver att ha en lagerhägg? Då kan du läsa vårt inlägg om fördelar och nackdelar med en lagerhägg.
Kirsebærlaubærhæk fordele og ulemper

Lagerhägg-färdighäck på väg till dig

Vi har gjort det enkelt för dig att få en lagerhägg färdighäck. Välj den som passar dina önskemål og din klimatzon.

vaelg-din-haek 01

01 Välj lagerhägg

Vi har gjort det enkelt för dig att få en lagerhägg färdighäck. Välj den som passar dina önskemål og din klimatzon.

Levering af PRIMA FÆRDIG HÆK 02

02 Leverans

Lagerhägg levereras till dig. Du väljer själv datumet för leverans när du beställer. Leveranstiden är 6-9 arbetsdagar.

Hækplanter ikon 03

03 Plantera

Att plantera lagerhägg är enkelt. Läs vår guide, och 1-2-3 så har du en vacker häck.