Tel. +46 105-835 001

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.6 av 5 stjärnor på Trustpilot

Du väljer själv leveransdag

Leverans

  • Leveranstiden från beställningsdatum är 6 – 9 vardagar. Plantorna levereras mellan kl. 08.00 och 17.00 (endast på vardagar).
  • Du väljer själv leveransdag när du beställer plantorna i webbutiken. Det kan förekomma att plantorna levereras 2-3 dag tidigare eller 1 dag senare än beställt. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om leverans ifall växterne levereras tidigt. Vi samarbetar med fraktfirman DSV.
  • Leverans sker normalt med stor lastbil (semitrailer). Plantorna lastas av med palltruck på fast och stabil mark - som betongplattor eller asfalt.
  • Om underlaget hos dig exempelvis består av ömtåliga plattor, klinkers eller marmor och du är osäker på om de håller för kranarmens vikt eller kanske tar skada, är du välkommen att kontakta oss.
  • Det är ditt ansvar att göra oss uppmärksamma på detta innan leverans. Såvida inget annat meddelats sätter lastbilsföraren plantorna på den önskade leveransadressen utan kvittering. Du behöver därmed inte vara hemma vid leverans. Om du önskar ett annat leveranssätt, kontakta oss när du beställer i webbutiken.
  • Var medveten om att transportföretaget följer ett tätt schema, så att du inte kan förvänta dig att få möjlighet att förhandla med dem för att flytta / omdirigera lossningsplatsen såvida inte platsen där de lossar är avgjort fel/förbjuden. Därför, om du har några önsker om en plats som fortfarande uppfyller kravet på en stabil mark, måste detta meddelas i förväg, så kommer transportören att göra sitt bästa för att uppfylla önskan. Anteckna din kommentar i kommentarfältet när du betalar.

Frakt

  • Frakten till fastland och brofasta öar i Sverige omfattas av fraktpriserna på vår hemsida. Våra fraktpriser är beroende av att lastbilsföraren fritt kan planera utkörning av gods på leveransdagen. Därför är det inte möjligt att ange en precis tidpunkt för leverans förrän på själva leveransdagen. Som huvudregel levereras plantorna innan klockan 17.00, men avvikelser kan förekomma.
  • Till icke brofasta öar ingår leverans till hamnkajen på fastlandet i priset. Vår erfarenhet säger att det oftast är billigast att få plantorna levererade till hamnkajen.