Tel. +46 105-835 001

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.6 av 5 stjärnor på Trustpilot

Färdig bokhäck

Bokhäcken är en vacker och frodig häckväxt, som kännetecknas av sin förmåga att hålla sina löv året runt, och som ändrar färg efter årstid. Bokhäcken är därför en otroligt populär häckväxt som säkerställer naturlig avskildhet i din trädgård året runt. På denna sida hittar du våra arter av våra färdiga bokhäckar.

Färdighäck

Exklusiv och naturlig bokhäck

Med en bokhäck från PRIMA FÄRDIG HÄCK® får du en exklusiv häck till din trädgård som kommer att fånga din blick varje dag året runt. Beroende på dina behov hittar vi den perfekta typen och storleken på bokhäck för dig, som kommer att tillföra skönhet och idyll till din trädgård.

PRIMA FÄRDIG HÄCK®

Endast våra fullvuxna bökhäckar av högsta kvalitet märks som PRIMA FÄRDIG HÄCK® efter vår strikta kvalitetskontroll på fältet. PRIMA FÄRDIG HÄCK® har den största fyllnaden och volymen med en kvalitet som bara kan uppnås genom professionell odling och skötsel. Du hoppar över 5 års väntetid och får en bokhäck som redan från leveransdagen har täthet som kännetecknar PRIMA FÄRDIG HÄCK®.

HERKULES HÄCK®

Bokhäckarna, som fortfarande utvecklas på fältet och ännu inte har uppnått samma fyllnad och täthet som PRIMA FÄRDIG HÄCK®, märks som HERKULES HÄCK®. Inom 2 år kommer din HERLUKES HÄCK® ha utvecklats till en bokhäck med samma kvalitet och fyllnad som PRIMA FÄRDIG HÄCK®.

Du omfattas alltid av vår tillväxtgaranti, oavsett vilken häckväxt du väljer. Vi kompromissar inte med vår exklusiva kvalitet och garanterar alltid 100% nöjdhet med din nya och vackra färdiga bokhäck.

HERKULES HÄCK vs. PRIMA FÄRDIG HÄCK

Färdig bokhäck på väg till dig

Att beställa en färdig bokhäck från oss är en enkel och snabb procedur. Du behöver bara välja en bokhäck från vårt urval, ange leveransdatumet och gräva ett planteringsdike 40 cm i bredd och 30 cm i djup. På så sätt är du redan 90 % i mål.

vaelg-din-haek 01

01 Välj bokhäck

Vi har gjort det enkelt för dig att köpa en bokhäck. Välj den som passar dig bäst.

Levering af PRIMA FÆRDIG HÆK 02

02 Leverans

Bokhäcken levereras till dig. Du väljer själv leveransdatumet när du beställer. Leveranstiden är 6-9 arbetsdagar.

Hækplanter ikon 03

03 Plantera

Att plantera bokhäcken är enkelt. Läs våra instruktioner, och i 1-2-3 finns en vacker bokhäck.