Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.6 av 5 stjärnor på Trustpilot

Växtgaranti

Växtgarantin gäller för alla inköp av PRIMA FÄRDIG HÄCK® och HERKULES HÄCK®. Den innebär att vi kostnadsfritt levererar en ersättningsplanta om du upplever att en av dina plantor vantrivs eller dör under första året.

Växtgaranti

Alltid samma täthet och volym – oavsett höjd

Med PRIMA FÄRDIG HÄCK® är du garanterad marknadens bästa kvalitet inom häckplantor. Innan våra plantor får sin PRIMA FÄRDIG HÄCK®-etikett har de genomgått stränga kvalitetskontroller där vi sorterar bort alla plantor som inte har rätt grenverk, volym, täthet och tillväxt.

Det innebär att du alltid är garanterad plantor med samma täthet och kvalitet oavsett vilken sorts häck du beställer och vilken höjd du väljer. Häckplantan blir alltså inte tunnare eller mindre omfångsrik om den är 125 cm jämfört med 180 cm.

Grogaranti

Växtgaranti

Den lilla PRIMA FÄRDIG HÄCK® etiketten är ditt bevis för att du har köpt en äkta PRIMA FÄRDIG HÄCK® och att du därmed omfattas av vår ettåriga växtgaranti. Växtgarantin gäller för alla inköp av PRIMA FÄRDIG HÄCK® och HERKULES HÄCK® under förutsättning att planterings- och skötselråden har följts. Den innebär att vi kostnadsfritt levererar en ersättningsplanta om du upplever att en av dina plantor vantrivs eller dör under första året.

Det är ytterst viktigt att du kontaktar oss med det samma, om något bekymmersamt uppstår, da vi på så sätt kan vägleda dig och få tillväxten tillbaka i planten. Vänligen skicka oss en mail med et bild av problemet till [email protected].

Vi tar kvalitet på allvar

Kvalitetsgaranti

Vi tar kvaliteten på största allvar och som Skandinaviens största producent av Färdighäck arbetar vi ständigt på att ge våra kunder största möjliga pålitlighet och kunskap i beslutsprocessen. Därför har vi gått ett steg längre och formulerat en rad kvalitetskrav för våra bok- och ligusterhäckar, och vi garanterar naturligtvis att våra häckar lever upp till dessa krav när de levereras till dig. Vår kvalitetsstandard har tagits fram tillsammans med Palle Kristoffersen, adjungerad professor i parkteknologi vid Köpenhamns Universitet. Standarden har utarbetats för att göra det lättare för dig att få inblick vad du kan förvänta dig av häckens storlek, grenverket, rotsystemet, jordklumpen med mera.
Mer om vår kvalitetsgarati här.

HÄR kan du titta på hela vårt spännande, gröna färdighäck sortiment.

Bokhäck färdighäck