Tel. +46 105-835 001

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.6 av 5 stjärnor på Trustpilot

3 års växtgaranti

Växtgarantin gäller för alla växter från PRIMA FÄRDIG HÄCK®. Den innebär att vi kostnadsfritt levererar en ersättningsplanta om du upplever att en av dina plantor vantrivs eller dör inom tre år, förutsatt att våra planterings- och skötselsvägledning har följts.

Vad betyder växtgaranti hos PRIMA FÄRDIG HÄCK®?

Hos PRIMA FÄRDIG HÄCK® strävar vi alltid efter att uppfylla vår vision om att leverera kvalitetsfärdighäckar. Vår växtgaranti är ett löfte om kvalitet och trygghet som gäller för alla växter i vårt sortiment under förutsättning att planterings- och skötselråden har följts korrekt.

Vad innebär detta för dig?
Det betyder att när du handlar hos oss kan du vara säker på att dine häckväxter är i goda händer från början till slut.

Vi är dock medvetna om att olyckor kan inträffa. Därför, om du mot förmodan upplever att en av dina växter inte trivs eller tyvärr dör inom tre år, ersätter vi dessa växter kostnadsfritt.

Vad behöver du göra?

Vi skickar med vår planterings- och skötselråd som du måste följa korrekt. Dessutom är det mycket viktigt att du kontaktar oss med det samma, om något bekymmersamt uppstår, så att vi har möjlighet att ge 'första hjälpen' och förhoppningsvis få tillväxten tillbaka i planten. För att utnyttja växtgarantin måste du kontakta oss så snart växtens missnöje upptäcks. Om du kontaktar oss först långt efter att skadan konstaterats kan vi tyvärr inte veta vad som har hänt med planten. I ett sådant fall kommer vi därför inte att kunna erbjuda växtgaranti. Det är därför viktigt att du kontaktar oss så snart du misstänker problem med din häck. Vänligen skicka oss en mail med et bild av problemet till [email protected] med bilder på problemen så svarar vi så snart som möjligt. Bilderna du bifogar i mailet ska helst vara bilder på häcken på nära håll, och en bild tagen på avstånd så att vi kan se häckens omgivning.

Observera: Växtgarantin täcker inte frostskador och torkskador. Vi uppmanar våra kunder att följa vår vägledning om korrekt skötsel och underhåll för att säkerställa att deras växter trivs så bra som möjligt.

Alltid samma täthet och volym – oavsett höjd

Med en färdighäck från PRIMA FÄRDIG HÄCK® är du garanterad marknadens bästa kvalitet inom häckplantor. Innan våra plantor får sin PRIMA FÄRDIG HÄCK®-etikett har de genomgått stränga kvalitetskontroller där vi sorterar bort alla plantor som inte har rätt grenstruktur, volym, täthet och tillväxt.

Det innebär att du alltid är garanterad plantor med samma täthet och kvalitet oavsett vilken sorts häck du beställer och vilken höjd du väljer. Häckplantan blir alltså inte tunnare eller mindre omfångsrik om den är 125 cm jämfört med 180 cm.

Grogaranti
Vi tar kvalitet på allvar

Kvalitetsgaranti

Vi tar kvaliteten på största allvar och som Skandinaviens största producent av Färdighäck arbetar vi ständigt på att ge våra kunder största möjliga pålitlighet och kunskap i beslutsprocessen. Därför har vi gått ett steg längre och formulerat en rad kvalitetskrav för våra bok- och ligusterhäckar, och vi garanterar naturligtvis att våra häckar lever upp till dessa krav när de levereras till dig. Vår kvalitetsstandard har tagits fram tillsammans med Palle Kristoffersen, adjungerad professor i parkteknologi vid Köpenhamns Universitet. Standarden har utarbetats för att göra det lättare för dig att få inblick vad du kan förvänta dig av häckens storlek, grenverket, rotsystemet, jordklumpen med mera.
Mer om vår kvalitetsgaranti här.

HÄR kan du titta på hela vårt spännande, gröna färdighäck sortiment.

Cecilie-bøg-150cm(700×550)