Tel. +46 105-835 001

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.8 av 5 stjärnor på Trustpilot

5 bra anledningar att välja PRIMA FÄRDIG HÄCK

Fullvuxen HÄCK och privatliv med ett ‘klick’. PRIMA FÄRDIG HÄCK låter dig hoppa över de många år av väntetid det tar att odla en fullvuxen kvalitetshäck

Færdighæk plantes

Få fuldvoksen hæk og privatliv med ét klik

Fullvuxen HÄCK och privatliv med ett ‘klick’

Med PRIMA FÄRDIG HÄCK® får du möjlighet att hoppa över alla år av väntan det tar att odla en fullvuxen kvalitetshäck.

SLIPP VÄNTA

För många villaägare kan väntetiden kännas oändlig när man längtar efter en hög, tät häck för att kunna mysa i trädgården, grilla och dricka kaffe på terrassen i avskildhet. Häcken ramar ofta in hemmet och fungerar på så vis som husets ansikte utåt. Därför drömmer de flesta innerst inne om en vacker grön trädgårdsfasad, men det tar tid att etablera en häck “från grunden” och väntetid är ofta förknippat med irritation.

GRÖN AVSKÄRMNING PÅ EN DAG

Väntetiden som krävs för att en späd barrotsplanta ska växa till en stor häck är långdragen när syftet med häcken i grund och botten är att agera avskärmning och skydd mot förbipasserande människors nyfikna blickar. Detta problemet har PRIMA FÄRDIG HÄCK® löst. Under 30 år har plantskolan utvecklat en specialiserad produktion av exklusiva, fullvuxna häckplantor som gör det lätt för villaägare att skapa idyllisk avskärmning, lä, ett mysigt privatliv och gröna rum – från dag ett..Fuldvoksen hæk på én dag

SÅ LÄTT ÄR DET IDAG

PRIMA FÄRDIG HÄCK® erbjuder mer än 40 olika sorters häckar i höjderna 125, 150, 180 och 220 cm. De fullvuxna häckplantorna läggs i varukorgen på primafardighack.se och levereras direkt till din trädgårdgrind. Det enda du måste göra är att gräva planteringsdiket (40 cm brett och 30 cm djupt), placera ut plantorna i diket och vattna. Planteringsvägledningen finns online och skickas dessutom med i tryckt form i din plantleverans.

5 BRA ANLEDNINGAR ATT VÄLJA ‘PRIMA’

Färdighäck är mer än bara färdighäck. Det finns många olika kvaliteter och det kan som konsument vara svårt att navigera bland viktiga faktorer vid inköp eftersom en färdighäck knappast hamnar i kategorin vardagsinköp. Därför ger vi dig här 5 bra anledningar att välja marknadens tätaste kvalitet, PRIMA FÄRDIG HÄCK®.

 

1. Kvalitetsgaranti

Vi har utarbetat en rad krav för våra bästsäljande bok- och ligusterhäckar, och vi garanterar självklart att våra häckar uppfyller dessa krav när de levereras till dig. Vår unika kvalitetsstandard har utarbetats i samarbete med docent Palle Kristoffersen på Köpenhamns Universitets centrum för Skog och Landskap.

2. Skandinaviens ledande producent

Våra kunniga trädgårdsmästare och stora erfarenhet som Skandinaviens största producent av färdighäck ger oss möjlighet att ge våra kunder individuell rådgivning så att vi kan säkerställa att den önskade häcktypen matchar växtplatsens betingelser

3. Under 15 år exporterat och producerat färdighäck

Vi är Skandinaviens ledande producent av färdighäck och har under 15 år exporterat och producerat färdighäck för den svenska marknaden. Vår produktion av skandinaviska plantor är alltså väl anpassad för svenskt klimat. På vår hemsida primafardighack.se kan du se vilken växtzon din drömhäck passar i. Du hittar all information på häckproduktsidorna.
Kvalitet och trygghet betyder mycket för oss. Vi arbetar därför ständigt på att ge dig största trygghet och kunskap, både före och efter du köpt plantor av oss. Du hittar all information på hemsidan men är också alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

4. Snabb leverans

Vi sätter en ära i att alltid leverera snabbt när våra kunder är redo att plantera. Vår leveranstid är 6-9 vardagar. Specifik leveransdag väljer du själv i leveranskalendern när du beställer online.

5. Stränga kvalitetskontroller och växtgaranti

Bara de bästa plantorna väljs ut och plomberas med en liten men lättigenkännlig etikett. Denna etikett är din garanti att du har en äkta PRIMA FÄRDIG HÄCK®vars plantor har genomgått stränga kvalitetskontroller innan de valts ut. Denna etikett är också symbolen för den tre-åriga växtgaranti som medföljer alla PRIMA FÄRDIG HÄCK®. Växtgarantin innebär att vi kostnadsfritt levererar ersättningsplantor om en eller flera av dina plantor vantrivs eller dör under första året.

VÄXTGARANTI

Den lilla PRIMA FÄRDIG HÄCK®-etiketten är ditt bevis för att du har köpt en äkta PRIMA FÄRDIG HÄCK® och att du därmed omfattas av vår ettåriga växtgaranti. Växtgarantin gäller för alla inköp av PRIMA FÄRDIG HÄCK® under förutsättning att växt- och skötselråden har följts. Läs mer om vår växtgaranti här.

Gro-garanti label

Nyheter

Kirsebærlaurbær Etna plantet

Artikel fredag d. 5 april 2024

Fördelar och nackdelar med en lagerhägg

Planterende

Artikel onsdag d. 12 april 2023

KOM IHÅG-LISTA

3 saker du ska vara särskilt uppmärksam på före och efter plantering.
Sådan vander du din hæk

Artikel fredag d. 31 mars 2023

Bevattningsguide – lär dig hur du vattnar din häck ordentligt

Vatten är nyckeln till att lyckas med sin färdighäck. Det är viktigt att du är noga med vattningen av din häck de första två åren. Läs här vad du behöver göra för att lyckas med vattningen av din häck.
Cecilie-bøg-150cm(1000×787)

Artikel onsdag d. 22 februari 2023

Guide för färdighäck

Färdighäck är inte bara färdighäck. I denna artikel kan du läsa tre viktiga och goda räd till, hur du hånar en kvalitetsfärdighäck.
Ekspedition af PRIMA FÆRDIG HÆK

Artikel torsdag d. 17 november 2022

Plantera i vinterkylan

"Kan du plantera PRIMA FÄRDIG HÄCK under vintermånaderna?" Det korta svaret är ja - och det finns många bra fördelar med det. I den här artikeln hittar du svaret på varför du enkelt kan plantera vår färdighäck vid denna tid på året - även i frostigt väder.
Cecilie-bøg-150cm(700×550)

Artikel onsdag d. 20 april 2022

Bokhäck – en absolut häckfavorit

Bok är en av de populäraste häckarna i vårt sortiment. Därför upplever vi också att många av de frågor vi får handlar om skötsel och hantering av bok, priset på en bokhäck samt när man kan plantera bokhäcken.
Carsten Knudsen Rynkeby Huse bøg PRIMA FÆRDIG HÆK

Artikel tisdag d. 4 januari 2022

Ekonomisk vinst vid etablering av PRIMA FÄRDIG HÄCK

CARSTEN KNUDSEN A/S valde att etablera en fullfjädrad färdig häck istället för att plantera de klassiska små tunna häckpinnarna i slutet av projektet. Det gjorde att de sista 7 av 20 exklusiva hyresbostäder byggda i RYNKEBY HUSE hyrdes ut mycket snabbt. Läs här varför
Bøg - fagus sylvatica

Artikel söndag d. 12 december 2021

5 bra anledningar till att du bör välja bok eller avenbok

Bøg og avnbøg har mange fordele, som gør dem til særlig populære hækvalg i de danske haver. Vi giver dig i denne artikel 5 gode grunde til at vælge avnbøg eller bøg.
Avnbøg Vinter Premium

Artikel fredag d. 5 oktober 2018

Trädgårdsmästaren rekommenderar – avenbok ‘Vinter Premium’

Avenbok har många fördelar som gör det till ett särskilt populärt val av häck. I den här artikeln ger vi dig 4 bra skäl att välja avenbok.
Færdighæk plantes

Artikel onsdag d. 11 oktober 2017

Lev ut din trädgårdsdröm

Du behöver inte ha gröna fingrar för att plantera PRIMA FÄRDIG HÄCK - läs här hur enkelt det är att skapa vackra, harmoniska häckramar med en ny fullvuxen kvalitetshäck från PRIMA FÄRDIG HÄCk.