Tel. +46 105-835 001

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.6 av 5 stjärnor på Trustpilot

Ekonomisk vinst vid etablering av PRIMA FÄRDIG HÄCK

CARSTEN KNUDSEN A/S valde att etablera en fullfjädrad färdig häck istället för att plantera de klassiska små tunna häckpinnarna i slutet av projektet. Det gjorde att de sista 7 av 20 exklusiva hyresbostäder byggda i RYNKEBY HUSE hyrdes ut mycket snabbt. Läs här varför

Carsten Knudsen Rynkeby Huse bøg PRIMA FÆRDIG HÆK

Hyresbostäder uppförda av byggentreprenören CARSTEN KNUDSEN A/S gick åt som smör

Vilken ekonomisk skillnad gör det för en entreprenör i byggbranschen såsom snickerifirman CARSTEN KNUDSEN A/S, om de väljer att etablera en fullvuxen färdighäck istället för att plantera klassiska små häckplantor vid projektets slut? För CARSTEN KNUDSEN innebar det att de sista 7 av sammanlagt 20 exklusiva hyreslägenheter i RYNKEBY HUSE blixtsnabbt hyrdes ut, vilket var till stor glädje – inte minst för de hyresgäster som redan skrivit på.

“Hyresgästerna trodde att vi skulle plantera taniga små häckplantor, men eftersom fokuset hos CARSTEN KNUDSEN är kvalitet både i det vi bygger och utomhusmiljön, så fick vi snabbt de sista sju bostäderna uthyrda när färdighäcken var på plats från ena dagen till den andra. En av rädslorna hos hyresgäster i ett nybyggt kvarter är att det brukar dröja något innan området får själ. Och även om det är människorna själva som bidrar med själen till ett område, gör ju sannolikt även omgivningarna det – och det kan man uppnå med PRIMA FÄRDIG HÄCK. Snacka om att det gav uthyrningen en rejäl skjuts framåt och skapade mervärde för hyresgästerna.” – citat Carsten Knudsen..

PRIMA FÄRDIG HÄCK bok vs vanlig bokhäck

PRIMA FÄRDIG HÄCK GER SJÄL OCH EKONOMISK VINST VID BYGGNATION

Grundidén till RYNKEBY föddes vid en segeltur i Juelsminde, där VD Carsten Knudsen semestrade med sin fru. Carsten lade märke till en byggnad som kom att inspirera honom till ett framtida lägenhetsprojekt för seniorer. Faktum är att CARSTEN KNUDSEN såg en liknande potential i Ringe på Fyn, och snart skulle hans dröm få vingar. Tanken var att skapa ett mindre kvarter med fristående öppna tomter samt högkvalitetshus med naturliga byggmaterial. CARSTEN KNUDSEN värnar om god kvalitet i sina byggprojekt och tycker därför även att det är viktigt att den gröna utomhusmiljön har samma exklusivitet.

Därför tog han kontakt med PRIMA FÄRDIG HÄCK® och åkte förbi plantskolan för att höra sig för om möjligheten att etablera fullvuxna danska kvalitetshäckar istället för de ”klassiska smala pinnar” som man ofta ser sticka upp ur jorden vid nybyggnation och anläggning av bostadsprojekt. CARSTEN KNUDSEN kikade närmare på plantorna och valde därefter att beställa färdighäck istället för de späda små barrotsplantor som vanligtvis används i liknande projekt.

Vi bedriver en verksamhet som bygger på kvalitet och självklart är det oerhört viktigt att vi tjänar pengar på det vi gör, men det är inte avgörande att vinsten är exceptionell redan från dag ett. För oss är det snarare angeläget att investera helhjärtat i våra projekt, eftersom vi på så sätt investerar i nöjda hyresgäster redan från inflyttningsdagen, och som därför själva anstränger sig för att hålla den fina uteplatsen med färdighäck från PRIMA i trim.

Carsten Knudsen tillägger att investeringen i färdighäck lönade sig redan dagarna efter plantering, eftersom de sista bostäderna gick åt som smör när de potentiella hyresgästerna såg att drömmen om både hus och en grön inramning infriades och redan var på plats.

”Om de sista sju bostäderna istället hade stått tomma i ytterligare två månader, hade det varit en sämre ekvation jämfört med investeringen i färdighäcken.” – citat Carsten Knudsen

 

Låter detta intressant? I sådana fall hittar du våra kontaktuppgifter här.

Nyheter

Kirsebærlaurbær Etna plantet

Artikel fredag d. 5 april 2024

Fördelar och nackdelar med en lagerhägg

Planterende

Artikel onsdag d. 12 april 2023

KOM IHÅG-LISTA

3 saker du ska vara särskilt uppmärksam på före och efter plantering.
Sådan vander du din hæk

Artikel fredag d. 31 mars 2023

Bevattningsguide – lär dig hur du vattnar din häck ordentligt

Vatten är nyckeln till att lyckas med sin färdighäck. Det är viktigt att du är noga med vattningen av din häck de första två åren. Läs här vad du behöver göra för att lyckas med vattningen av din häck.
Cecilie-bøg-150cm(1000×787)

Artikel onsdag d. 22 februari 2023

Guide för färdighäck

Färdighäck är inte bara färdighäck. I denna artikel kan du läsa tre viktiga och goda räd till, hur du hånar en kvalitetsfärdighäck.
Ekspedition af PRIMA FÆRDIG HÆK

Artikel torsdag d. 17 november 2022

Plantera i vinterkylan

"Kan du plantera PRIMA FÄRDIG HÄCK under vintermånaderna?" Det korta svaret är ja - och det finns många bra fördelar med det. I den här artikeln hittar du svaret på varför du enkelt kan plantera vår färdighäck vid denna tid på året - även i frostigt väder.
Cecilie-bøg-150cm(700×550)

Artikel onsdag d. 20 april 2022

Bokhäck – en absolut häckfavorit

Bok är en av de populäraste häckarna i vårt sortiment. Därför upplever vi också att många av de frågor vi får handlar om skötsel och hantering av bok, priset på en bokhäck samt när man kan plantera bokhäcken.
Bøg - fagus sylvatica

Artikel söndag d. 12 december 2021

5 bra anledningar till att du bör välja bok eller avenbok

Bøg og avnbøg har mange fordele, som gør dem til særlig populære hækvalg i de danske haver. Vi giver dig i denne artikel 5 gode grunde til at vælge avnbøg eller bøg.
Avnbøg Vinter Premium

Artikel fredag d. 5 oktober 2018

Trädgårdsmästaren rekommenderar – avenbok ‘Vinter Premium’

Avenbok har många fördelar som gör det till ett särskilt populärt val av häck. I den här artikeln ger vi dig 4 bra skäl att välja avenbok.
Færdighæk plantes

Artikel onsdag d. 11 oktober 2017

Lev ut din trädgårdsdröm

Du behöver inte ha gröna fingrar för att plantera PRIMA FÄRDIG HÄCK - läs här hur enkelt det är att skapa vackra, harmoniska häckramar med en ny fullvuxen kvalitetshäck från PRIMA FÄRDIG HÄCk.
Færdighæk plantes

Artikel måndag d. 5 juni 2017

5 bra anledningar att välja PRIMA FÄRDIG HÄCK

Fullvuxen HÄCK och privatliv med ett 'klick'. PRIMA FÄRDIG HÄCK låter dig hoppa över de många år av väntetid det tar att odla en fullvuxen kvalitetshäck